Architectenbureau in Herselt

In ons architectenbureau in Herselt, vlak bij Scherpenheuvel, bundelen wij onze passie voor architectuur en interieur. Wie zijn wij? Hanne en Dorien Aerts, twee zussen die graag hun creativiteit in huizen en projecten uiten. We staan je bij van ontwerp tot oplevering en alles wat daartussen valt. Wil je starten met een nieuwbouwproject of denk je na over een verbouwing? Kom zeker eens langs voor een gesprek in de buurt van Aarschot en ontdek of de moderne stijl van onze architect jou bevalt.


Nieuwbouw & verbouwing
Architectuur & interieur
Van ontwerp tot oplevering

Wil je graag meer weten over ons architectenbureau in Herselt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

architecten landschap
architecten project
architect nieuwbouw

Waarom kiezen voor ons architectenbureau?

We zijn gepassioneerd door alles wat met huizen te maken heeft en dat zetten we graag om in creatieve projecten. Bij Architectenbureau Aerts hebben we zowel een architect als een interieurdesigner met moderne stijl in huis. Samen staan we je graag bij in elke stap van het ontwerp- en bouwproces van uw nieuwbouwhuis of verbouwing. We werken jouw volledige concept uit en laten je idee uitgroeien tot een echte thuis, met oog voor detail, esthetiek en functionaliteit.

Hoe gaan we te werk?

Indien je van plan bent om in de omgeving van Herselt te bouwen of je bent op zoek naar een architect met een moderne stijl, dan ben je in ons architectenbureau aan het goede adres. We beginnen onze samenwerking met enkele verkennende gesprekken, zodat wij een duidelijk beeld hebben van jouw toekomstige huis. Nadien zetten we je verwachtingen en ideeën om in een creatief concept dat je binnenkort jouw thuis zal noemen. Je kan tijdens het volledige proces rustig op beide oren slapen, want wij zorgen ervoor dat alles goed verloopt en volgen de werken van dichtbij op.

Ontdek onze projecten en maak een afspraak

Ben je benieuwd naar enkele van onze voorgaande projecten? Neem eens een kijkje op onze project-pagina of maak een afspraak in ons architectenbureau en laat je overtuigen door de moderne stijl van onze architect en interieurvormgever. Wil je graag nog meer weten over ons oog voor detail? Neem contact op via onze website en we helpen je graag verder.